Malzemeler
18 Adet Cannelloni
1 İstakoz
2 Yengeç
20 cl Kaynatılmış Balık Suyu
2 Havuç
2 Kereviz Dalı
3 Rezene
5 cl.Pastis
10 cl. Taze Krema
20 gr. Tereyağ
1 Soğan
1 Diş Sarımsak
1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
1 Demet Fesleğen
Tuz, Karabiber
Yemeğin Tarifi
İstakozu 7 dakika, yengeci de 10 dakika sırayla balık suyunda kaynatın. Etlerini kücük parçalara ayırın. Kereviz ve havuçları kıyın. istakozun başını ve yengeç kabuklarını etsuyunda haşlayın.
Zeytinyağında sarımsak ve soğanla birlikte kavurun. fesleğen demetini ekleyin ve 10 dakika kısık ateşle kaynatın. Rezeneyi buharda 15 dakika pişirin.
Havuç ve kerevizleri tereyağında biraz pişirin. Pastisi ısıtın.10 cl. deniz mahsulü suyuna, kremayı ekleyip karıştırın. İstakoz ve yengeç etini kıyılmış fesleğenle hafifçe karıştırın.
Karışımı cannellonilerin içine doldurun. Rezeneyi mikserde karıştırın ve suzun. Tabaktaki cannellonilerin altına yayın.
1 Mart 2010 Pazartesi
Deniz Mahsülleri ve Rezene İle Canneloni (6 Kişilik)
Yemekler,Çorbalar,Pastalar,Börekler,bisküviler
balık yemekleri,
canneloni,
Deniz Mahsülleri ve Rezene İle Canneloni,
istakoz,
kereviz,
pastis,
pastis nedir,
rezene,
yengeç
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder